Rullegardiner i AalborgKlassiske rullegardiner til ethvert rum

Hvis dit hjem skal fremstå moderne samtidig med, at gardinerne ikke går på kompromis med funktionaliteten, så kan du få det resultat med rullegardiner.

Rullegardiner er nemlig den ideelle løsning til din indretning, hvis du går efter et stramt og moderne udtryk i dit hjem. Dette klassiske og meget funktionelle produkt oplever til stadighed at være med på alle boligtrends og med forskellige strukturer og farver.

Mørklægning

Vågner du, når solen skinner ind af vinduet om morgenen? Eller har du brug for at skærme for lyset, når du skal se film i fjernsynet?

Vi har et udvalg af både mørke og lyse mørklægningsgardiner samt stoffer med unikke mønstre, så du kan finde netop det gardin, der matcher looket i dit hjem.

Kontakt os gerne, hvis du vil have et besøg af en af vores gardinbusser i Aalborg eller et uforpligtende tilbud. Vi har også plissegardiner, for et mere dekorativt udtryk.

Rullegardiner i det smarte hjem

Har du overvejet et rullegardin med motor, men tøvet ved tanken om de mulige støjgener? Faber rullegardiner har en særlig støjsvag betjening samt en optimal bremseevne, så selv store gardiner bliver i den position, du ønsker.

Kontakt os for en live demo. En af vores gardinbusser kører gerne ud til dig.

Utallige muligheder – også til børn

Rullegardiner til børneværelset, med alderssvarende motiver og designs, eller måske mørke eksklusive toner med matte tekstiler og trækanter – kun fantasien sætter grænsen.

Se herunder nogle af de mange variations muligheder vi tilbyder på det klassiske rullegardin.

Kontakt os

Hos Bach/Christensen Gardiner sidder vi klar til at høre om dine ønsker. Kontakt os snarest og få mulighed for at få vores gardinbus helt gratis og uforpligtende ud til dig i Aalborg. Vi glæder os til at høre fra dig!

Rullegardin med kædetræk, eks. 119 x 160.

Fra kr. 949,-

Tid til rådgivning, og ansvaret for opgaven fra start til slut

Vi besøger dig gratis og uforpligtende og giver på baggrund af besøget et konkurrencedygtigt tilbud på netop den løsning som passer til dit behov.