Plissegardiner i AalborgSmukke plissegardiner fra Bach Christensen Gardiner i Aalborg

Hvis du søger den optimale kombination af funktionalitet og æstetik i gardiner, er plissegardiner et naturligt valg.

Plissegardiner udstråler lette og stilfulde æstetiske kvaliteter samtidig med at de effektivt beskytter mod sollys. Selv i skrå vinduer optager de minimal plads og skaber samtidig en charmerende og behagelig belysning.

Uanset om du ønsker en elegant gardinløsning til dit hjem eller erhverv i Aalborg, er vores plissegardiner det ideelle valg. Vi kombinerer funktionalitet og skønhed for at skabe det perfekte miljø i dine rum.

Opdag vores udvalg af plissegardiner i Aalborg og oplev den harmoniske fusion af design og praktisk anvendelighed.

Søger du et mere stramt og moderne udtryk? Så kan det være, at vores rullegardiner er lige noget for dig.

Mange farver og designs

Plissegardinerne fås i mange forskellige farver og designs, og kan derfor både være diskrete eller markante. Komponenter og tilbehør fås i farverne:

  • hvid
  • beige
  • alu
  • antracit
  • sort

Der er mange forskellige måder at betjene plissegardiner på

Man kan bruge en motor, som kan styres via fjernbetjening, en kontakt, en app på telefonen, en snor, plastkæde eller et greb i underliste. Ja, mulighederne er mange.

Plissegardiner findes også helt uden snore for det helt rene udtryk.

Mange forskellige typer

Hos Bach Christensen finer du plisségardiner i mange farer og størrelser. Vi vejleder gerne, og kan også tilbyde at komme hjem til dig for at rådgive om den optimale løsning. Kontakt os for at få vejledning, besøg eller et uforpligtende tilbud. En af vores gardinbusser kører gerne ud til dig for en live demo, selvfølgelig helt uforpligtende.

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Hos Bach Christensen Gardiner tilbyder vi mange former for gardiner og lignede løsninger til skygge. Hermed kan vores kunder altid få den løsning der passer dem bedst. Du kan blandt andet finde flere af vores produkter indenfor multishade, lamelgardiner, persienner og liftgardiner.

Plisse med snor, eks. 117 x 120.

Fra kr. 1729,-

Tid til rådgivning, og ansvaret for opgaven fra start til slut

Vi besøger dig gratis og uforpligtende og giver på baggrund af besøget et konkurrencedygtigt tilbud på netop den løsning som passer til dit behov.