Lamelgardiner: Lameller i Aalborg & omegnLameller: Lamelgardiner

Søger du lameller i eller omkring Aalborg? Lamelgardiner er et godt valg til et æstetisk udtryk kombineret med ønsket om fleksibilitet. Hos Bach|Christensen Gardiner finder du et stort udvalg af lameller i mange farver og teksturer. Hvis du er i tvivl om, hvilke gardiner du vil have, kan du booke et besøg af vores gardinbus helt gratis og uforpligtende. Så kommer vi til dig med vejledning, live-demo og meget mere.

Æstetisk og fleksibelt

Lamelgardiner er blevet mere og mere populære, og i dag kan du finde et væld af kollektioner, der ejer hvert sit udtryk. Find det lamelgardin, der matcher rum og omgivelser – så kan du nyde en indretning, der tilgodeser selv de små detaljer.

Styr på store vinduer

Lamelgardiner er en ideel og moderne løsning i hjem, på kontorer og i butikslokaler med store vinduespartier. Du kan også vælge lameller til dine mindre vinduer.

Uanset størrelsen får du en gardintype med yderst fleksibel justering af lys og indkig.

Farver og størrelser

Lamelgardiner bliver leveret og skræddersyet på mål. Vælg mellem lameller i bredderne 63 mm, 89 mm, 127 mm eller 250 mm, alt efter hvilken stil der passer bedst til dine behov.

Det er også muligt at mixe med forskellige farver, for at give gardinet kontrast. Ønskes et mere eksklusivt look, kan der vælges metalkæder som betjening og bundkæde.

Fleksibilitet

Lamelgardiner kan laves til vinduer næsten uanset facon, om det er skrå eller buede vinduespartier. Dermed kan du få den løsning der til passer bedst til dig og dit hjem.

Skræddersyet løsninger

Når vi kommer ud til dig, er det altid med henblik på at sikre dig den bedste løsning. Uanset hvilke produkter du ønsker, sørger vi for at alle målene passer, så du får lige præcis det du har brug for. Kontakt os allerede nu og hør mere om vores løsninger, bestil besøg af gardinbussen eller få sparring på dit næste projekt.

Lamel 127 mm. eks. 219 x 209.

Fra kr. 2099,-

Tid til rådgivning, og ansvaret for opgaven fra start til slut

Vi besøger dig gratis og uforpligtende og giver på baggrund af besøget et konkurrencedygtigt tilbud på netop den løsning som passer til dit behov.