Hvem er viBag om Bach Christensen Gardiner

Bach Christensen Gardiner er stiftet af mange årlige kollegaer Michael Bach og Jesper Christensen, Vi har tilsammen over 50 års erfaring med gardiner, solafskærmning m.v. af alle slags til en bred vifte af kundesegmenter.

Vores vision, er at være en af de mest innovative og fagligt dygtige samarbejdspartner indenfor vores primære fagområder som er gardiner og solafskærmning til både private og erhverv.

Kerneværdien i vores virksomhed er vores kunder

Vi vil være en udviklende samarbejdspartner i hele processen fra ide til færdigt resultat. Om det er et enkelt gardinfag til stuen hvor harmonien med den øvrige indretning er i fokus, eller det er en løsning til et nyt større erhvervsbyggeri med fokus på bæredygtige og miljø rigtige løsninger, så er vores fokus altid det samme:

Tid til rådgivning og ansvaret for opgaven fra start til slut

Vi sikre løbende vores produkt kvalitet dels via vores mangeårige erfaring med de forskellige leverandører og producenter vi benytter som er nøje udvalgt. Vi samarbejder med de af branchens førende og mest etablerede producenter, men også med et udvalgt antal af mindre producenter, som for hver har unikke produkter, værdier og løsninger.

Vi besøger dig direkte med vores gardinbuser i hele Nordjylland, således produkter og farver vurderes direkte hvor disse skal benyttes da især lys påvirker farver og teksturer. Vi tager ansvaret for opgaven til du er tilfreds, men ønsker du selv at forestå monteringen er det også muligt.

Vi besøger dig gratis og uforpligtende og giver på baggrund af besøget et konkurrencedygtigt tilbud på netop den løsning som passer til dit behov.

Vi sikre den gode løsning med at tilbyde alle vores kunder et gratis servicebesøg 3 måneder efter en opgave er afsluttet. Dette gør vi for at sikre der ikke er tilstødt noget uforudsigeligt med produkterne eller montagen, og for ikke mindst at rådgive om produkterne og vedligeholdelse efter en erfaring med disse hos kunden er opnået.

Vi giver dig ærlig rådgivning, i erkendelse af at løsninger og produkter ikke kun indeholder fordele, men også nogle kompromiser. Disse oplyser vi dig om som en helt naturlig del af vores rådgivning, således du med dig selv kan afveje disse.

Michael Bach

Michael Bach

Michael er født og opvokset i Aalborgs vestlige bydel, men på 18. år bosat i Dall Villaby. Han efter eget udsagn er gift på 20. år med en fantastisk Kvinde (ja, med stort K) ret citeret efter Michaels egen beskrivelse…

Yderligere er Michael far til ikke fire, men tre, heraf to piger og en dreng. Michael er ganske sports interesseret, og er både spillende og trænende i fodbold i mere end 10 år.

Jesper Christensen

Jesper Christensen

Jesper er derimod mindst far til fire, ja faktisk seks børn tæller familien. Jesper er på 14. år bosiddende i det han selv kærligt omtaler som ”Sønder Holly Wood” men skal man tilspørge ens GPS for vejen skal der nok for at sikre korrekt anvisning skrive Sønderholm.

Jesper har valgt at bag ham skal hans kone gennem mange år Mona stå, i stort som i småt er hun jo ligeså meget en del af denne beslutning om at være selvstændig udtaler Jesper, hendes støtte, hjælp og accept er afgørende ikke mindst for mig, men for hele projektet skal lykkedes.

Når tiden tillader roder Jesper med veteran og ny-klassiske køretøjer af mange slags. Jesper er ligeledes foreningsaktiv i primært velgørenheds baseret foreninger. Lidt sport bliver det også til over kaffen, Jesper er dog Aalborg Pirates fan.

Tid til rådgivning, og ansvaret for opgaven fra start til slut

Vi besøger dig gratis og uforpligtende og giver på baggrund af besøget et konkurrencedygtigt tilbud på netop den løsning som passer til dit behov.